Spring House Oy

Spring House on valmennustalo, joka on perustettu vuonna 2002. Kohtaamme vuosittain 20 000 valmennettavaa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Liikevaihtomme vuonna 2013 oli 8 miljoonaa euroa. Meillä on ollut etuoikeus kasvaa nopeasti ja kannattavasti.

Spring Housen joukkue koostuu 120 valmentamisen ammattilaisesta, jotka haastavat itsensä ja tiiminsä kehittymään jatkuvasti. Me kannatamme arjen tekoja, loppuun asti vietyjä ideoita. Meissä yhdistyvät halu, kyky ja uskallus. Meillä on unelmia ja toteutamme niitä joka päivä. Sinullakin on yksi elämä – tee siitä arvokas.

Vuonna 2012 meistä tuli osa StaffPoint –konsernia. Samalla Spring House ja koulutusyhtiö StaffEdu yhdistivät liiketoimintansa. Yhdessä meistä tuli uusi Spring House, joka on toimialansa suunnannäyttäjä ja edelläkävijä.

Uusi StaffPoint-konserni on toimialansa johtava toimija, konsernin liikevaihto on 110 miljoonaa euroa. Keskitymme asiakkaidemme menestykseen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Haluamme auttaa asiakkaitamme onnistumaan! Uskomme, että pienillä arjen muutoksilla saamme aikaan merkittävää kasvua. Yhdessä olemme enemmän.

Maahanmuuttajakoulutus

Kotoutumiskoulutus edistää maahanmuuttajan pääsyä työelämään ja jatkokoulutukseen sekä edistää maahanmuuttajan yhteiskunnallisia, kulttuurisia ja elämänhallintaan liittyviä valmiuksia. Toteutamme työvoimapoliittista kotoutumiskoulutusta Opetushallituksen antamien Aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen opetussuunnitelman perusteiden mukaisesti.

Olemme valtakunnallisesti merkittävä maahanmuuttajille suunnattujen koulutusten ja valmennusten tuottaja Suomessa. Kotoutumiskoulutusten lisäksi toteutamme maahanmuuttajille suunnattuja uravalmennuksia, työnhakuvalmennuksia, ammatillista työvoimakoulutusta sekä alkukartoituksia ja luku- ja kirjoitustaidon koulutusta.

Yhteystiedot

Puh. 09 726 2800
info@nullspringhouse.fi

Toimisto: Ruoholahdenkatu 14, 00180 Helsinki
Kajaanissa koulutuksemme ja valmennuksemme järjestetään Sokos Hotel Valjuksen tiloissa (Kauppakatu 20).

Lisätietoja

Spring House Oy kouluttaa maahanmuuttajia eri puolilla Suomea. Kotoutumis- tai luki-koulutusta järjestämme tällä hetkellä Pohjois-Pohjanmaalla, Pohjois-Karjalassa, Pirkanmaalla ja Hämeessä.